Ministerul Agriculturii a stabilit calendarul de depunere a cererilor de sprijin pentru împăduriri şi servicii de silvomediu

Adrian NĂSTASE

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a planificat desfăşurarea ultimelor sesiuni de depunere a cererilor de sprijin pentru schemele de ajutor de stat – Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite şi Servicii de silvomediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor.
Astfel, Sesiunea 4 de depunere a cererilor de sprijin pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”, din cadrul SubMăsurii 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite”, MĂSURA 8 – Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi în îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor se va desfăşura în perioada 16 septembrie – 13 decembrie 2019, alocarea financiară fiind de 15.000.000 euro.
Sesiunea 3 de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor, din cadrul Submăsurii 15.1 „Plăţi pentru angajamente de silvomediu”, MĂSURA 15 -Servicii de silvomediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor se va desfăşura în perioada 2 martie – 15 mai 2020, alocarea financiară fiind de cca. 29.000.000 euro. Pentru această sesiune, cererea de sprijin reprezintă şi cerere de plată pentru anul 1 (1 ianuarie- 31 decembrie 2020).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Valter Paraschivrscu-60", expoziţie găzduită de Muzeul de Istorie

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, în colaborare cu Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion lonescu – Quintus” şi Consiliul Judeţean Prahova au organizat, la Muzeul de Istorie Târgovişte, expoziţia de artă „Valter PARASCHIVESCU – 60”. Expoziţia poate fi vizitată până pe 27 septembrie şi este […]