Published On: mie, aug. 21st, 2019

Ministerul Agriculturii a stabilit calendarul de depunere a cererilor de sprijin pentru împăduriri şi servicii de silvomediu

nichiduta.ro

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a planificat desfăşurarea ultimelor sesiuni de depunere a cererilor de sprijin pentru schemele de ajutor de stat – Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite şi Servicii de silvomediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor.
Astfel, Sesiunea 4 de depunere a cererilor de sprijin pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”, din cadrul SubMăsurii 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite”, MĂSURA 8 – Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi în îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor se va desfăşura în perioada 16 septembrie – 13 decembrie 2019, alocarea financiară fiind de 15.000.000 euro.
Sesiunea 3 de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor, din cadrul Submăsurii 15.1 „Plăţi pentru angajamente de silvomediu”, MĂSURA 15 -Servicii de silvomediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor se va desfăşura în perioada 2 martie – 15 mai 2020, alocarea financiară fiind de cca. 29.000.000 euro. Pentru această sesiune, cererea de sprijin reprezintă şi cerere de plată pentru anul 1 (1 ianuarie- 31 decembrie 2020).

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro