Published On: joi, iul. 4th, 2019

Mii de tone de produse petroliere confiscate de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii de la Serviciul de Ordine Publică au sancţionat contravenţional un bărbat depistat de efectivele Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu în timp ce transporta ilegal 13 tone de lichide cu miros specific produsului petrolier. De asemenea, poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de lichide.
În cursul nopţii de 2 iulie a.c, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu au oprit pentru control, pe drumul naţional 1A, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 40 de ani, din judeţul Ilfov.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că bărbatul transporta 21 de recipienţi de plastic, cu capacitatea de 1.000 de litri fiecare, 13 dintre aceştia conţinând lichide cu miros specific produsului petrolier.
La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din poliţişti de la Serviciul de Ordine Publică care a stabilit că pentru bunurile transportate nu existau documente legale de provenienţă.
Conducătorul ansamblului de vehicule a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G nr. 271/2000 privind regimul activităţilor de transport, comercializare şi recuperare a ţiţeiului, gazolinei, condensatului şi etanului lichid.
Totodată, poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării a celor 13.000 de litri de lichide transportate ilegal.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>