Published On: mar, sept. 10th, 2019

Mii de amenzi aplicate de poliţiştii dâmboviţeni

nichiduta.ro

În urma unor acţiuni organizate de poliţiştii rutieri, în colaborare cu efective de la ordine publică, au fost constatate 7 infracţiuni şi aplicate 1.070 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 1.031 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, poliţiştii au reţinut 70 de permise de conducere şi au retras 15 certificate de înmatriculare.
În perioada 5-8 septembrie a.c., poliţiştii rutieri, sprijiniţi de efective de la ordine publică, au acţionat la nivelul judeţului pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor comise de participanţii la trafic.
În urma activităţilor din teren, poliţiştii au constatat 7 infracţiuni şi au aplicat 1.070 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 1.031 au fost pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice. Din totalul acestora, 555 au fost pentru viteză excesivă, 13 pentru depăşiri neregulamentare şi 85 pentru indisciplina bicicliştilor.
De asemenea, poliţiştii au reţinut 29 de permise de conducere, dintre care 37 pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h, 13 pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare şi 7 pentru consum de alcool.
Totodată, poliţiştii au retras 15 certificate de înmatriculare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro