MIHĂILĂ PE LISTA CFR-ULUI DIN CLUJ Dâmboviţeanul este unul dintre cei mai doriţi fotbalişti din România şi ar putea junge la campioana României

Mihai ROŞOIU

In fiecare sezon, Universitatea Craiova propune fotbalului câte un jucător important. După Băluţă şi Mitriţă, în acest sezon a venit rândul puştiului Valentin Mihăilă să atragă atenţia asupra sa. Gigi Becali a spus că ar da 5.000.000 de euro pe dâmboviţean, iar la câteva zile distanţă Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR, a recunoscut că ar da 20.000.000 pentru „perla” Craiovei.
Dan Petrescu a făcut adevărate minuni pe banca celor de la CFR Cluj în acest sezon. Deşi nimeni nu le dădea şanse, ardelenii s-au calificat în primăvara Europa League, trecând de o grupă din care plecau cu a patra şansă.
Artizanul acestui succes european, Dan Petrescu, se gândeşte la viitor şi admite că l-ar dori la CFR pe unul dintre jucătorii momentului din fotbalul intern: Valentin Mihăilă.
Antrenorul campioanei e realist şi spune că Mihăilă e imposibil de adus în Gruia, însă consideră că vedeta echipei lui Victor Piţurcă merită mult mai mult decât cele 5.000.000 de euro oferiţi de Gigi Becali.
„Poţi să-mi dai 25 de milioane de euro acum, pentru transferuri, ca să trecem de Sevilla în primăvară. Să fim serioşi, realişti. E greu. Nu putem da cinci milioane de euro pe Valentin Mihăilă, ca Gigi Becali. Eu aş da 20 de milioane pe Mihăilă, dar n-am”, a spus Dan Petrescu pentru Digisport.
În urmă cu o săptămână, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că ar da 5.000.000 de euro pentru a-l achiziţiona pe Valentin Mihăilă, considerat unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1.
Imediat, din Bănie a venit replica lui Victor Piţurcă, cel care a spus că Mihăilă nu va pleca la vicecampioană nici măcar pentru 10.000.000 de euro.
„Eu ştiam de oferta lui Gigi Becali pentru Mihăilă, şi Mihai Rotaru. Dar nici pentru 10 milioane nu ar pleca acum, nu se pune problema că s-ar duce la FCSB”, a spus Piţurcă.
Cotat la 1,500.000 de euro de transfermarkt, Mihăilă a avut o primă parte excelentă de sezon, cu 5 goluri marcate pentru Universitatea. Aripa stângă din Bănie a avut evoluţii de excepţie şi la naţionala de tineret.
– 19 ani are Valentin Mihăilă
– 5 goluri a marcat Mihăilă pentru Craiova în acest sezon, în 16 meciuri disputate în toate competiţiile
– 4 reuşite are Vali Mihăilă pentru România U21, în 4 partide disputate în preliminariile EURO 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PROIECT IMPORTANT AL FEDERAŢIEI DE BASCHET

Federaţia Română de Baschet continuă să promoveze baschetul în rândul copiilor doritori să descopere tainele acestui minunat sport. „PerformBaschet”, „Vino să joci baschet!”, „Să creştem sănătos”, „Nu contează înălţimea, ci contează isteţimea!”, „Hello, basket!”, şi nu în ultimul rând chiar Festivalul de baby şi minibaschet, sunt doar câteva dintre proiectele […]