MIHĂILĂ AR PUTEA DEBUTA ÎN IANUARIE Jucătorul originar din Finta s-a refăcut după accidentare şi e gata să debuteze pentru italienii de la Parma

Mihai ROŞOIU
0 0

Valentin Mihăilă (20 de ani), atacantul transferat de Parma, de la Universitatea Craiova, ar putea debuta luna următoare în Serie A.
Fotbalistul pentru care Parma a plătit 8,5 milioane de euro a acuzat o pubalgie în această toamnă şi a suferit o intervenţie chirurgicală în Germania, la începutul lunii noiembrie.
Mihăilă a început să se antreneze alături de echipă, iar revenirea sa este preconizată pentru jumătatea lunii ianuarie.
„L-am adus pe Mihăilă, care a avut pub-algie, dar acum este bine, nu mai simte dureri. Va mai avea nevoie de încă 20 de zile pentru a fi disponibil.
Am căutat jucători tineri în străinătate, care au mult talent şi sunt convins că vor demonstra”, a explicat Marcello Carli, directorul sportiv al clubului italian, pentru ParmaLive.
Dacă termenul avansat de oficialul Parmei nu va suferi modificări, Mihăilă ar urma să fie apt pentru meciul cu Lazio, din optimile Cupei Italiei, programat la 21 ianuarie, sau pentru duelul cu Sampdoria, din Serie A, trei zile mai târziu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA VA JUCA LA ABU DHABI

Sorana Cîrstea (71 WTA) şi Patricia Ţig (56 WTA) sunt cele două românce acceptate pe tabloul principal la turneul WTA 500 de la Abu Dhabi, primul din circuitul de tenis feminin al noului sezon.Sezonul 2021 va începe cu noul turneu WTA 500 de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), în […]