MIHAI FĂLCESCU, PE LOCUL 32 LA MONDIALELE DE ALERGARE MONTANĂ

Mihai ROŞOIU

fSâmbătă 19.09.2015 s-a desfăşurat în Ţara Galilor, a XXXi-a ediţie a Campionatului Mondial de Alergare Montană.
La competiţia ce a avut loc în localitatea Betws-y-Coed, din lotul naţional al României a făcut parte şi Mihai Fălcescu, atlet legitimat la CS Târgovişte şi pregătit de Gheorghe Muşat la Slanic Prahova. Au fost înscrişi la categoria juniori – masculin, un număr de 63 de sportivi din 20 de ţări, reuşind să ajungă la finish numai 50 dintre aceştia.
Competiţia a fost câştigată de Ferhat BOZKURT din Turcia, care a terminat cursa cu timpul 00:33:56, podiumul fiind completat de Levi THOMET – USA şi Mustafa GOKSEL din Turcia.
Componenţii lotului naţional al României au avut clasări modeste, în a doua jumătate a clasamentului, după cum urmează: locul 28 Peter HERMAN 00:38:47, locul 36 Gabriel BULANDRA 00:39:20 şi locul 41 Gergely BOGYA cu timpul 00:40:10.
Sportivul nostru a terminat cursa pe poziţia 32 cu timpul 00:38:55, fiind astfel al doilea clasat din delegaţia română. De menţionat este şi faptul că, la festivitatea de deschidere a acestui Campionat Mondial, Mihai Fălcescu a fost şi portdrapelul delegaţiei ţării noastre, anunţă site-ul oficial al Clubului Sportiv Târgovişte.
Pentru noi rămâne importantă prezenţa lui Mihai la această ediţie a Campionatului Mondial de Alergare Montană şi suntem convinşi că, prezenţa antrenorului Gheorghe Muşat în Ţara Galilor alături de lotul naţional, ar fi fost un atu important atât pentru atletul nostru, cât şi pentru ceilalţi sportivi componenţi ai lotului naţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Crucea Roşie Dâmboviţa furnizează îngrijiri medicale la domiciliu

Asiguraţii de sănătate beneficiază de un pachet de servicii de îngrijiri medicale la domiciliu, acordate de furnizori autorizaţi şi acreditaţi, aflaţi în relaţie contractuală cu casele de asigurări de sănătate. Crucea Roşie- Filiala Dâmboviţa este acreditată în acest sens. Îngrijirea la domiciliu se efectuează numai la indicaţia medicilor. „Beneficiarii îngrijirilor […]