MIHAELA RADU, DIN NOU CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU

Clubul Sportiv Municipal Târgovişte şi-a adăugat la zestrea impresionantă de medalii, un nou aur naţional. Mihaela Radu, deţinătoare a titlului, şi-a păstrat invincibilitatea şi a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la campionatele desfăşurate săptămâna trecută la Eforie Nord.
Pugilista pregătită de Nicu Tamaş a făcut un turneu de excepţie, impunându-se fără mari emoţii în faţa argeşencei Alice Brătianu, pe care a întâlnit-o în finala categoriei 81 de kilograme. Arbitrii ultimului meci au decis, în unanimitate, că sportiva de la CSM Târgovişte. În semifinale, Mihaela Radu a trecut prin K.O. de de Andra Budescu, de la CSM Călăraşi.
Tot în cadrul Campionatelor Naţionale de box pentru seniori şi tineret, la categoria 75 de kilograme, Ştefania lonescu (tineret) a obţinut argintul, iar la senioare, Elena Dobre (51 kg) şi Alina Nedelcu (75 kg) au intrat în posesia medaliilor de bronz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SHARAPOVA, ENTUZIASMATĂ DUPĂ VICTORIA ÎN FAŢA SORANEI CÎRSTEA

Rusoaica Maria Sharapova a vorbit despre victoria obţinută în faţa Soranei Cîrstea în turul doi de la US Open. Fosta lideră mondială spune că diferenţa s-a făcut pe final de meci, când a servit mai bine decât sportiva noastră. „E o reuşită, dar asta nu înseamnă că am câştigat turneul. […]