„Miercurea Alarmelor”

Aşa cum ne-am obişnuit, în prima zi de miercuri a fiecărei luni, se acţionează sirenele de alarmare publică existente la nivel judeţean.
Astfel, astăzi, 6 februarie, în intervalul orar 10:00 – 11:00, vor fi acţionate echipamentele din cadrul sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă.
Asigurăm opinia publică asupra necesităţii şi utilităţii derulării permanente a acestor antrenamente lunare, deşi pot genera disconfort în rândul populaţiei.
Începând cu luna august a anului 2017, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă desfăşoară exerciţii de alarmare în prima zi de miercuri din fiecare lună, destinate testării mijloacelor tehnice existente la nivel naţional şi îmbunătăţirii timpului de reacţie al autorităţilor în situaţii speciale de urgenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

591 titluri de proprietate şi ordine ale prefectului Dâmboviţa, în anul 2018

In perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2018, Comisia judeţeană pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor Dâmboviţa în exercitarea atribuţiilor care îi revin potrivit art. 6 din H.G. nr. 890/2005 a desfăşurat următoarele activităţi: s-au emis 591 titluri de proprietate şi ordine ale prefectului pentru terenuri agricole, forestiere […]