Mesajul Meu Antidrog, faza judeţeană, ediţia a X-a

Ş.E.

drogPentru perioada 18 martie-15 iunie 2013, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa implementează, la nivel judeţean, ediţia a X-a a concursului naţional „Mesajul Meu Antidrog”. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută de inspector principal de poliţie Nicoleta Bobe, coordonator CPECA Dâmboviţa, alături de comisar şef Nina Tatiana Neacşu -Centrul de Prevenire Târgovişte şi doamna Liliana Graur din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa.
„Obiectivul general al concursului Mesajul Meu Antidrog din această ediţie constă în creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a populaţiei şcolare, extraşcolare şi de petrecere a timpului liber”, a declarat inspector principal de poliţie Nicoleta Bobe.
„Secţiunile de concurs organizate la nivel judeţean pentru ediţia din acest an sunt pagină web, eseu literar, arte vizuale (grafică, pictură), filme de scurt metraj, spot, fotografie digitală şi sport.
Calendarul activităţilor cuprinse, la nivel judeţean, în proiectul concurs sunt: 18-30 martie, mediatizarea concursului în unităţile şcolare din judeţ, 1 aprilie-15 mai, elaborarea lucrărilor, 15 mai-30 mai, înscrierea în concurs, 1 iunie-15 iunie, jurizarea lucrărilor înscrise în concurs, pe secţiuni şi cicluri de învăţământ (gimnaziu sau liceu) şi premierea lucrărilor câştigătoare”, a mai precizat Nicoleta Bobe.
Tot în cadrul conferinţei de presă pentru lansarea concursului, a fost prezentat şi câştigătorul locului II la nivel naţional la ediţia trecută. Se numeşte Traian Dincă, de la Liceul Teoretic „I.H. Rădulescu” din Târgovişte, fiind cel care a câştigat la secţiunea pagină web, coordonat fiind de prof. Claudiu Căpraru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii, pe urmele hoţilor de ţiţei care au venit la furat cu autotrenul

Hoţii nu mai au limite şi frică de nimic şi de nimeni. Un eveniment care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi pe un câmp din localitatea dâm-boviţeană Brezoaele întăreşte aceste vorbe. Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa care acţiona în zonă pentru supraveghere şi intervenţie la conducta […]