„Mesajul meu antidrog”, ediţia a XVII-a, implementat la nivelul judeţului Dâmboviţa

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (C.P.E.C.A.) Dâmboviţa, structura teritorială a Agenţiei Naţionale Antidrog, lansează, alături de instituţiile partenere, a XVII-a ediţie a Concursului Naţional „Mesajul meu antidrog”.
Acest concurs are ca scop menţinerea la un nivel scăzut a consumului de droguri (prevalenţa), reducerea cazurilor de noi consumatori (incidenţa) în rândul populaţiei din învăţământul preuniversitar şi ca obiectiv general – creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a populaţiei şcolare în vederea neînceperii consumului de droguri, în cadrul programelor şcolare, extraşcolare şi de petrecere a timpului liber.

Concursul „Mesajul Meu Antidrog” reprezintă un cadru adecvat de manifestare a copiilor şi tinerilor cuprinşi într-o formă de învăţământ şi va contribui alături de celelalte activităţi de acest gen la formarea de convingeri de viaţă sănătoasă în rândul acestui segment de populaţie.
Proiectul reprezintă o iniţiativă a Agenţiei Naţionale Antidrog şi este implementat la nivel judeţean, împreună cu instituţiile partenere de tradiţie -Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Societatea Naţională de Cruce Roşie din România – Filiala Dâmboviţa, Arhiepiscopia Târgoviştei şi Palatul Copiilor din Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MĂSURILE LUATE DE DIRECŢIA PAŞAPOARTE ÎN VEDEREA PREVENIRII RĂSPÂNDIRII COVID-19

Vă informăm că, în perioada 1131.03.2020, cererile de eliberare a paşapoartelor simple electronice/paşapoartelor simple temporare se depun în ţară la servicile publice comunitare de paşapoarte, exclusiv în baza unor programări on-line. Programările on-line vor fi efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro. Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare […]