MERGEM LA IAŞI! CS Municipal Târgovişte – CET Govora Rm. Vâlcea 3 – 0

Mihai ROŞOIU

voleiScurt şi la obiect. Astfel poate fi caracterizată victoria Târgoviştei în al doilea meci al play-off-ului din seria A2 Vest. Voleibalistele lui Alexandru luhasz a câştigat de fiecare dată în faţa tinerelor voleibaliste de la Râmnicu Vâlcea şi şi-au asigurat prezenţa în următoarea fază a competiţiei, respectiv barajul de promovare, care se va desfăşura în luna mai, la laşi.
În niciunul dintre cele trei seturi Târgoviştea nu a cedat iniţiativa chiar dacă Hambele şi compania au jucat, mai degrabă, cu frâna trasă.
lnteresant a fost că după finalul primei perioade, antrenorul luhasz a schimbat strategia din mers pentru că în tribune s-au aflat reprezentanţi ai clubului Penicilina laşi, formaţie care se află în luptă directă cu CS Municipal la barajul de promovare. Avertizat de oficialii clubului, tehnicianul luhasz şi-a menajat vedetele şi a încercat să obţină victoria fără să dezvăluie prea multe dintre secretele tactice pregătite pentru partida de miercuri.
Pentru CS Municipal urmează o nouă perioadă de pauză, 17 mai fiind data la care este programat primul joc din cadrul turneului de la laşi. În capitala Moldovei se vor afla cele mai bune 4 formaţii ale ligii secunde, respectiv CS Municipal Târgovişte, Penicilina laşi, Rapid Bucureşti şi Universitatea Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

10 ANI DE SUPREMAŢIE TÂRGOVIŞTEANĂ

Într-un istoric al confruntărilor dintre CSM Târgovişte şi Univ. Goldiş ICIM Arad din 2003 până în prezent echipa târgovişteană conduce cu scorul de 28-9. Mai jos aveţi o listă a ultimelor 37 de meciuri dintre cele două echipe: Confruntări anterioare CSM Târgovişte vs ICIM Arad: 28 – 9   2012/2013 […]