MEMORIUL CSM-ULUI LA FEDERAŢIA DE BASCHET A FOST RESPINS

Mihai ROŞOIU

Şedinţa Consiliului Director al Federaţiei Române de Baschet s-a desfăşurat în data de 23.09.2019, la sediul FRB, cu prezenţa a 10 membrii ai Consiliului Director. în calitate de invitat a participat la şedinţă juristul FRB, dl. Doru Toma. în cadrul şedinţei Consiliului Director al Federaţiei Române de Baschet din data de 23.09.2019 au fost aprobate şi consemnate în procesul verbal următoarele decizii:
1. Se aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentele Specifice ale CN U13, U14, U15, U16, U18, U20 (masculin şi feminin). 2. Antrenorii loturilor naţionale au prezentat rapoartele de activitate pentru următoarele loturi:
– Feminin: senioare, universitar, U20, U18, U16;
– Masculin: seniori, U20, U18, U16;
3. Se aproba cu unanimitate de voturi RS Liga 1 Masculin.
4. Se aprobă cu unanimitate de voturi „Baremierul pentru arbitri, comisari, oficiali masă şi asistenţă medicală pe sezonul com-
petiţional 2019-2020”.
5. Se aprobă cu unanimitate de voturi lista cu comisarii FRB care au promovat testele la Stagiul de perfecţionare de la Cluj şi cele două grupe de utilizare.
6. Se aprobă cu unanimitate de voturi lista arbitrilor care au promovat testele la Stagiul de perfecţionare de la Cluj şi cele 4 grupe de utilizare.
7. Preşedintele FRB, dl. Horia Păun, informează Consiliul Director despre următoarele:
– FRB urmează să semneze contractul cu Keemotion pentru inregistrarea video a jocurilor din LNBM şi LNBF;
– Problemele apărute în urma deciziei Comisiei de Disciplină în cazul jucătorilor care nu s-au prezentat la echipele naţionale – doi membri din Comisia de Disciplină şi-au anunţat doar verbal demisia, iar unul şi-a dat demisia în scris. în viitorul Consiliu Director se va analiza situaţia acestei comisii.
8. Secretarul general FRB, dl. Dan Berceanu, prezintă cazul AS Academia Phoenix Galaţi, care s-a înscris şi ulterior s-a retras din CN U15, în locul ei dorind să se înscrie CSM Galaţi. Pentru ca sportivii să poată juca în acest sezon, fiind o situaţie exceptională, se propune aprobarea transferului jucătorilor la CSM Galaţi şi înscrierea acestei echipe în CN U15, în locul AS Academia Phoenix Galaţi. Se aprobă cu unanimitate de voturi.
9. Se respinge memoriul CSM Târgovişte pentru a putea transfera şi jucătoare străine.
10. Cazul Harabula Mara de la Olimpia Bucureşti – jucătoarea se poate transfera dacă se achită grila şi predă tot echipamentul primit de la clubul Olimpia.
11. Se aprobă solicitarea CSS Târgovişte de a se înscrie în CN U13 masculin în afara perioadei de înscriere.
12. Se respinge solicitarea jucătorului George Farini de a primi drept de joc la juniori. Se consideră că nu se încadrează la excepţii, deoarece nu este jucător de lot naţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Psihologia politică şi apărarea socială (CXXI)

de Gustave Le Bonde_ Domnul Leroy-Beaulieu ne explică în amănunt care sunt avantajele monogamiei şi demonstrează contemporanilor că „familia este în mod esenţial domeniul activităţii femeii unice; în absenţa femeii, familia este lipsită de suflet, iar resorturile prosperităţii casei nu există. Aceasta este una dintre marile cauze ale stagnării în […]