Mediu de afaceri s-a alăturat Crucii Roşii Dâmboviţa în programul Banca de Alimente

Este un moment de solidaritate, în care oricine poate pune umărul în lupta cu inamicul invizibil COVID-19. Suntem încrezători că împreună vom traversa această perioadă, mai puternici şi mai uniţi.
În aceste momente dificile pentru sistemul medical, pentru fiecare dintre cetăţeni, Crucea Roşie Dâmboviţa a fost şi este în colaborare permanentă cu autorităţile centrale şi locale şi oferă sprijin logistic, uman şi material pentru a consolida răspunsul judeţului Dâmboviţa la ameninţarea cu noul coronavirus (COVID-19). Crucea Roşie Dâmboviţa este alături de populaţie, în prima linie a asistenţei umanitare, şi încercă, prin toate mijloacele, să vină în ajutorul tuturor categoriilor sociale afectate de pandemie.
Crucea Roşie Dâmboviţa asistă şi ajută zilnic persoane fără familie şi vulnerabile, aflate în autoizolare sau izolare, cu produse alimentare de bază şi pachete igienice, conform normelor şi standardelor organizaţiei în situaţii de urgenţă.
Prietenii nu se lasă la greu. Începând din luna iunie, Cartaxo Magic SRL din oraşul Pucioasa, prin implicarea directă a managerului, Tebeica Adrian, s-a alăturat fără să stea pe gânduri, în susţinerea eforturile Crucii Roşii Dâmboviţa de a ajuta persoanele vulnerabile, aflate în autoizolare sau izolare, cu produse alimentare de bază. Concret, Cartaxo Magic SRL din oraşul Pucioasa, prin implicarea directă a managerului, Tebeica Adrian, a donat şi va dona în fiecare lună Crucii Roşii Dâmboviţa, alimente de o valoare cuprinsă între 500-1000 de lei în cadrul programului Banca de Alimente, un program social al Crucii Roşii Române. Din aceste alimente se pregătesc de către Crucea Roşie Dâmboviţa, pachetele oferite persoanelor nevoiaşe.
„Mulţumim firmei donatoare, Cartaxo Magic SRL din oraşul Pucioasa, prin implicarea directă a managerului, Tebeica Adrian. Crucea Roşie Dâmboviţa mulţumeşte tuturor celor care ne ajută să scriem în prezent istoria organizaţiei. Fără susţinerea voluntarilor, donatorilor, partenerilor şi prietenilor Crucii Roşii Dâmboviţa, programele noastre de ajutorare nu ar fi fost posibile. Vă invităm să ne rămâneţi alături, pentru că doar uniţi putem duce mai departe misiunea pentru umanitate”, a declarat directorul Crucea Roşie Dâmboviţa, jr. Raul Pavelescu.
Zilele acestea, fiecare gest contează, solidaritatea, responsabilitatea şi grija pentru comunitate sunt esenţiale.
Suntem recunoscători întregului mediu de afaceri, care a reacţionat cu atât de multă deschidere la nevoile judeţului Dâmboviţa în plină pandemie de COVID-19 şi mulţumim tuturor persoanelor fizice care s-au solidarizat cu această cauză. Suntem onoraţi de încrederea pe care ne-au arătat-o şi îi asigurăm de întregul nostru angajament în luptă împotriva noului Coronavirus.
Niciunul dintre noi nu este în siguranţă până când toţi nu sunt în siguranţă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anunţ prealabil privind afişarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

Anunţ prealabilprivind afişarea publică a documentelor tehnice ale cadastruluiDenumire judeţ: DÂMBOVIŢADenumire UAT: OdobeştiUAT Odobeşti şi OCPI DÂMBOVIŢA anunţă reluarea publicării documentelor tehnice ale cadastrului pentru UAT Odobeşti, sectorul cadastral nr. 48, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) şi (2) din Legea Cadastrului şi […]