Published On: lun, feb. 9th, 2015

Medicina, fără antidot pentru CSM! Medicina Tg. Mureş – CS Municipal Târgovişte 0 – 3 (18-25, 11-25, 18-25)

nichiduta.ro

csmÎncă o victorie, alte trei puncte şi încă un pas către play-off. Astfel poate fi caracterizată expediţia târgovişteană la Târgu Mureş, în faţa echipei care în sezonul trecut “ne fura” locul al patrulea. Însă, cum ar spune românul, tot răul spre bine pentru că de la ultima confruntare dintre cele două formaţii, CSM a crescut mult şi a ajuns să se bată de la egal la egal cu forţele primei divizii. Şi cum Medicina nu se numără printre grupările aflate în lupta pentru titlu, Municipal n-a iertat-o şi i-a administrat un categoric 3-0.
O victorie, care în ciuda diferenţei clare de pe tabelă, a avut momente de echilibru, ardelencele oferind o replică puternică în primul şi în ultimul set. Chiar şi aşa, dâmboviţencele au gestionat excelent situaţiile delicate şi au reuşit să tranşeze meciul ca o echipă mare.
Succesul de sâmbătă seară reprezintă încă un pas către obiectivul final, respectiv calificarea în play-off.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro