Published On: mie, dec. 27th, 2017

Medicii de la Radiologie – Imagistică Medicală din cadru Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, recompensaţi cu diplome de merit

nichiduta.ro

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi-a propus ca în fiecare lună, în cadrul unei conferinţe de presă să fie răsplătiţi cu diplome de merit , medicii care depun eforturi supraomeneşti, în unele situaţii pentru a salva vieţi sau care pun mult suflet şi pasiune , respectând jurământul depus.
Nu cred că există vreun om care să nu aibă o poveste legată de sistemul de sănătate din România. Care s-a terminat cu bine datorită abnegaţiei şi profesionalismului unor medici. A fi medic, îmi spunea cineva, odată, înseamnă în primul rând să ai vocaţie. Să vrei să salvezi oameni. Aşa putem caracteriza şi munca depusă de cei patru medici din cadrul CompartimentuluiRadiologie -Imagistică Medicală de Înaltă Performanţă al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte: dr. Sandra Pascanu, dr. Maria Tomescu, Ion Gîtlan şi dr. Carmen Chiţescu.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu le-a oferit celor patru medici câte o diplomă de merit dar totodată le-a mulţumit pentru efortul depus , în munca de zi cu zi .

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro