Medicii de la Radiologie – Imagistică Medicală din cadru Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, recompensaţi cu diplome de merit

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi-a propus ca în fiecare lună, în cadrul unei conferinţe de presă să fie răsplătiţi cu diplome de merit , medicii care depun eforturi supraomeneşti, în unele situaţii pentru a salva vieţi sau care pun mult suflet şi pasiune , respectând jurământul depus.
Nu cred că există vreun om care să nu aibă o poveste legată de sistemul de sănătate din România. Care s-a terminat cu bine datorită abnegaţiei şi profesionalismului unor medici. A fi medic, îmi spunea cineva, odată, înseamnă în primul rând să ai vocaţie. Să vrei să salvezi oameni. Aşa putem caracteriza şi munca depusă de cei patru medici din cadrul CompartimentuluiRadiologie -Imagistică Medicală de Înaltă Performanţă al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte: dr. Sandra Pascanu, dr. Maria Tomescu, Ion Gîtlan şi dr. Carmen Chiţescu.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu le-a oferit celor patru medici câte o diplomă de merit dar totodată le-a mulţumit pentru efortul depus , în munca de zi cu zi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost comemorat eroul martir, sublocotenentul Barbu Petre Marin

Au trecut 28 de ani de la Revoluţia din 1989. Pe 22 decembrie 2017 a fost comemorată ZIUA EROILOR MARTIRI CăZUŢI ÎN REVOLUŢIA DIN DECEMBRIE 1989. Ghimpăţenii îşi plânge eroul martir , sublocotenentul Barbu Petre Marin, fost paraşutist în Armata Română la Boteni.Primăria şi Consiliul Local Răcari, ghimpăţenii şi mulţi […]