MEDALIE DE ARGINT PENTRU CĂTĂLIN CRISTEA LA NAŢIONALELE DE SENIORI

Mihai ROŞOIU

Boxerul Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, Cătălin Cristea, a obţinut medalia de argint la Campionatele Naţionale de box, desfăşurate în această săptămână la Târgu Mureş. Pugilistul dâmboviţean a avut un parcurs excelent în cadrul categoriei grea, reuşind două victorii prin inferioritatea adversarilor.
În marea finală a competiţiei, Cătălin Cristea a pierdut la puncte în faţa dinamovistului Cristian Filip, unul dintre cei mai valoroşi boxeri ai României, participant la Campionatul European, component al lotului naţional şi multiplu medaliat cu aur la Campionatele Naţionale de seniori.
„A fost un turneu bun pentru Cătălin. Mi-aş fi dorit aurul, dar nu s-a putut. Şi el şi-a dorit titlul, însă în finală, adversarul său a fost superior. După două reprize echilibrate, în repriza a treia, Filip a reuşit să se impună, iar decizia arbitrilor a fost una corectă”, a recunoscut antrenorul Nicu Tamaş, cel care l-a descoperit şi îl pregăteşte pe Cristea.
„Pentru Clubul Sportiv Municipal Târgovişte, medalia de argint obţinută de Cătălin Cristea reprezintă un rezultat foarte bun, cu care ne mândrim. Campionatele Naţioanle de box adună la start cei mai valoroşi sportivi din ţară, iar unul dintre aceştia este şi băiatul nostru, Cătălin Cristea”, a punctat Cristian Savu, directorul CSM Târgovişte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bogdan Vintilă după meciul cu Chindia: "E o victorie muncită în care am ştiut să suferim"

Bogdan Vintilă (47 de ani) a fost extrem de pozitiv la finalul meciului Chindia Târgovişte – FCSB 1-2, pe care vicecampioana l-a câştigat greu, după ce a fost condusă. Antrenorul FCSB s-a declarat foarte mulţumit de succesul obţinut, dar în special de atitudinea şi dorinţa arătată pe teren de elevii […]