Meci amical Patru victorii din tot atâtea meciuri. Victoria Comişani – Voinţa Perşinari 2-5 (0-4)

A.l.

După 6-2 (la Viforâta) cu Chindia Târgovişte (junior B), 4-2 (în deplasare) cu Petrolul Târgovişte, 11-0 (în deplasare) cu PAS Pucioasa, Formaţia Voinţa Perşinari a mai reputat o victorie, în amicale, în perioada precompetiţională, cu 5-2 (în deplasare) cu Victoria Comişani. Pentru învingători au marcat: Tănase 2, Stănescu, M. Anca, Zaharia.
Trupa lui Vali Jughie a avut prospeţime şi poftă de fotbal. Formaţia din Comişani (Liga a 5-a) n-a ţinut pasul constant. A arătat ceva fotbal doar când a fost condusă cu 5-0.
Pe final a marcat două goluri.
La vizitatori n-au putut juca, din diferite motive, B. Popescu, Stoica, C. Mihai Vlad de la Atletic Fieni după ce a cochetat cu Voinţa Perşinari a ales să se ducă la Bradul Moroeni.
Pentru Voinţa au jucat: Vasilescu (46 -Dumitru), Dolănescu, Fl. Constantin (46 – Kiss), Necatu, M. Jungie – Mihăilescu, Stănescu -Lazăr, Zaharia, M. Anca – Tănase.
Antrenor Gheorghe „Dode” Bălăşoiu, preşedinte Vali Jughie.
Cum în prima etapă a returului (sâmbătă, 11 martie) Voinţa Perşinari stă întrucât Libertatea Urziceanca s-a retras din competiţie, trupa antrenată de „Dode” Bălăşoiu va juca la Şotânga, cu F.C.M. Târgovişte. Meciul va avea loc pe stadionul Ghiorghi Zotic, duminică, 12 martie, de la ora 11:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CRINEL STOICA (CHINDIA TÂRGOVIŞTE), CONVOCAT LA O ACŢIUNE A LOTULUI NAŢIONAL U21

Luni, la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, de la ora 11:00, noul selecţioner al echipei naţionale Under 21 a României, Daniel Isăilă, a organizat o acţiune de scouting cu jucători de Liga a 2-a şi Liga a 3-a. Au fost prezenţi 26 de fotbalişti, pe care selecţionerul reprezentativei U21 i-a […]