Meci Amical. N-a mai fost ca la barajul de promovare ACS. Unirea Bascov – F.C. Aninoasa 1-0 (0-0)

A.l.

aninoasaMeciul s-a disputat la Bradu, pe teren sintetic.
F.C. Aninoasa: Bicher – Vasiloiu, Coman, Pahonţu, Cernea – Ghenu, Leotescu, Ştefan, Neacşu – Moţoi, I. Maican. Au mai jucat: Bărboiu – V. Niculae, Diţă, Roşciugă, Petcu. Au lipsit: I. Niculae – A. Maican, Rusu, B. Matei, S. Popescu, Călinescu.
Antrenor: Puiu Becheanu.
Cu mulţi foşti jucători de la Atletic Bradu, în distribuţie, echipa din Bascov (Liga a 4-a Argeş), ACS Unirea a învins pe F.C. Aninoasa cu 1-0.
În vară, în meciurile de baraj (tur, retur), F.C. Aninoasa câştigase cu 2-1 (la Aninoasa) şi 2-1 la Bascov. Cu 4-2 la general formaţia din Aninoasa reuşise să promoveze în Liga a 3-a.
ACS Bascov a jucat simplu, direct şi eficient. Au betonat apărarea, au făcut risipă de energie la mijlocul terenului. Eforturile argeşenilor au fost răsplătite cu o victorie la limită.
F.C. Aninoasa a jucat mult sub potenţialul ei. A abuzat de pase laterale, de control prelungit al balonului, de pătrunderi individuale care nu au avut sorţi de izbândă în faţa masivilor fundaşi de la Bascov. Atacurile iniţiate de Leotescu, Neacşu şi apoi Roşciugă n-au avut rapiditate pentru a putea surprinde defensiva argeşeană. Atacanţii, I. Maican şi Moţoi n-au putut scapa din cleştele stoperilor de la ACS Unirea.
Apărarea avansată şi presingul sufocant practicat de argeşeni i-au incomodat vădit pe oamenii de atac ai profesorului Puiu Becheanu.
În această săptămână, F.C. Aninoasa mai are programate încă două amicale cu Atletic Fieni (miercuri, 10 februarie, în deplasare) şi cu PAS Pucioasa
(sâmbătă, 13 februarie, în deplasare). În rest vor face antrenamente în fiecare zi, pe vechiul stadion de la Viforâta. F.C. Aninoasa mai are programate amicalele cu: Flacăra Moreni (16 februarie), D.G. Câmpulung (20 februarie, la Bradu), Voinţa Crevedia (27 februarie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TESTĂRI PENTRU ARBITRII

Arbitrii de top din România şi observatorii de Liga I s-au reunit timp de patru zile pentru a pregăti în detaliu partea a doua sezonului. Sâmbătă, 6 februarie, participanţii la curs au fost aşteptaţi la sediul Federaţiei Române de Fotbal unde au participat la testările teoretice şi video. Pentru celelalte […]