Meci amical „Lăncierii” au fost egalaţi în ultimul minut S.C.M. Piteşti – Chindia Târgovişte 1-1 (0-1)

A.l.

Au marcat: Deaconescu (min. 90), respectiv Honciu (30 – din 11 m). Meciul s-a disputat pe terenul sintetic de la Bradu.
SCM: Udeanu – Şandru, Deaconescu, Cotigă, Anghelina – Panait, Năstăsie, Oancea, Grecu – Căpăţână, Albu. Au mai jucat: Şerbănică, Costin Stoica, Barbu. Antrenor: Nicolae Dică. Chindia: Aioani – C. Dinu, Vătavu, D. Ispas, Dumitraşcu -Bloţu, L. Mihai, Honciu, Nisipeanu – Cherchez, Neguţ. Au mai evoluat: Meilă – Martac, Pătru, Parghel, Ioniţă, Pencea, Şerban.
Antrenor: Nicu Croitoru.
în al patrulea meci amical al iernii, Chindia Târgovişte a remizat cu liderul din C3, SCM Piteşti. A fost un meci pe contre şi cu rigori tactice.
Prima repriză a fost de tatonare, în care atacanţii celor două combatante s-au descurcat greu în păienjenişul apărărilor adverse. în minutul 30, fundaşul piteştean Anghelina l-a faultat pe Neguţ şi, Honciu a transformat lovitura de pedeapsă, 0-1. Honciu a marcat patru goluri în amicalele din această iarnă. Pe final de primă repriză, „Vulturii violeţi” au atacat mai insistent poarta lui Aioani. Panait şi Căpăţână (bară latarală) au irosit oportunităţile de a egala.
în partea a doua a meciului, echipa din Trivale şi-a aşezat jocul cu calm şi a călcat apăsat în terenul echipei din Vechea Cetate de Scaun.
Chindia şi-a continuat lecţia de realism. A jucat cum ştie ea mai bine: s-a apărat şi a mizat pe contraatacuri. Piteştenii au atacat în valuri, dar Anghelina, Deaconescu, Cotigă, Năstăsie, Costin Stoica au irosit ocazii bune de a marca în poarta lui Meilă.
Egalarea a venit în minutul 90, când fundaşul central Deaconescu a marcat cu capul în urma unei faze fixe, 11.
„Lăncierii” târgovişteni au susţinut patru meciuri amicale, câştigând trei, iar o partidă s-a terminat la egalitate.
Sâmbătă, 18 februarie, Chindia va juca cu liderul din C2, Metaloglobus Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CIRSTEA, UN LOC MAI SUS!

Clasamentul jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) dat publicităţii luni este neschimbat în top 10, astfel că românca Simona Halep se menţine pe locul 4. Americanca Serena Williams este lider, urmată de germanca Angelique Kerber şi de Karolina Pliskova (Cehia), Halep fiind la 98 de puncte distanţă de aceasta şi la […]