Published On: lun, iul. 13th, 2015

Meci amical Flacăra Moreni — Voinţa Crevedia 3-1(1-1) Mai mult tupeu după pauză

nichiduta.ro

sportPentru Flacăra au marcat: A. Negrea, Cârnaru, Isac(autogol).
Meciul s-a disputat pe stadionul Flacăra.
Pregătind meciul din Cupa României, de miercuri, 15 iulie, de la Moreni, cu FCM Târgovişte, Flacăra a disputat un prim amical. Adversară a fost Voinţa Crevedia care în ediţia 2015-2016 va evolua în Liga a 4-a din judeţul Ilfov. Prima repriză a fost echilibrată şi s-a terminat la egalitate, 1-1. A fost o repriză de luptă.
După pauză morenarii au avut mai mult tupeu. Au urcat în atac şi au încălzit careul echipei din Crevedia. Insistenţa băieţilor lui Gabriel Paraschiv a fost răsplătită cu două goluri care au dus scorul final la 3-1.
În acestă parte a jocului Flacăra a jucat iute şi comprimat. Echipa a fost scurtă şi a îndrăznit mai mult găsind antidotul de a răpune adversara. A fost mereu în gardă, pregătită să lupte.
Antrenorul Gabriel Paraschiv a trimis în teren următoarea garnitură: Panaite – Mocanu, Timofte, A. Pârvu, Palamariu, M. Plăcintă, L. Plăcintă, Drăgan, A. Negrea, V. Preda – Iliescu. Au mai jucat: Duia – Tronaru, Acasandrei, V. Petre, Tocan, Huţuşoru, E. Guţă, Cârnaru, Matinca, G. Preda, Bergheaua, Dragomir.
Noutăţile sunt Panaite şi juniorii Tocan, Matinca şi Duia. Portarul Sandu Păsărică n-a jucat fiind accidentat.
Au plecat de la echipă: Banu, Bucuroiu, Vişan, Cioroba, Tâlmaciu, Holcu.
Oficialii echipei de pe malurile Cricovului Dulce sunt în discuţii cu mai multe grupări pentru a stabili alte meciuri amicale.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro