Meci amical. FC Argeş Piteşti – Chindia Târgovişte. „Vulturii violeţi” şi-au luat revanşa în faţa Lăncierilor

A.l.
0 0

Au marcat: Şerban (47), Stoica (69)/ Bâtfoi (34).
FC Argeş: O. Popescu – Torişte, Şerbănică, Cotigă, Popa – Cruceru, Vişa, Panait, Şerban – Năstăsie, Nilă.
Au mai jucat: Grecu – Oancea, Bârzan, David, Stoica, Deaconescu, Stan, Barbu. Antrenor: Eftimie Iordan.
Chindia: I. Popescu – Martac, Vătavu, Ispas,
Dumitraşcu – Nisipeanu, Honciu, L. Mihai,
Stoica – Neicuţescu, Bâtfoi.
Au mai jucat: Meilă, Aioani – Acasandrei,
Ciobotariu, Pencea, Grigore, Neguţ,
Cherchez, Ioniţă, Cornea, Şerban. Antrenor: Nicu Croitoru.
SCM Piteşti a devenit FC Argeş Piteşti oda-ta cu promovarea în Liga a 2 a. Ambele echipe au jucat cu voinţă, dar zbuciumat şi precipitat. Echipa din Trivale a vrut să-şi ia revanşa din meciul de săptămâna trecută, când a pierdut, sub umbra Turnului Chindiei, cu 3-1 (Neicuţescu 7, Bâtfoi 12, Vătavu 55, respectiv
Vişa 77).
La luminile reflectoarelor stadionului, Nicolae Dobrin, cele două echipe au făcut un joc mulţumitor, dar partida a plăcut pentru ardoarea cu care au luptat jucătorii aflaţi pe dreptunghiul verde.
Târgoviştenii au deschis scorul prin puternicul vârf de atac, Bâftoi, din pasa lui Neicuţescu, 1-0.
„Vulturii violeţi” au căutat egalarea, dar au bătut degeaba la o uşă perfectă. Tot târgoviştenii mai puteau marca, dar Bâftoi şi Neicuţescu au ratat.
„Lăncierii” târgovişteni şi-au pierdut din strălucire după pauză. Combinaţiile nu au mai mers, iar apărarea a început să se clatine. Argeşenii au urcat în atac şi au început să se desfăşoare, iar insistenţa lor a fost răsplătită cu reuşita lui Şerban (47), care a egalat printr-o lovitură liberă, 1-1.
Piteştenii au rămas în ofensivă şi Stoica (70) a lovit, necruţător, balonul, marcând pentru 2-1, fiind ajutat şi de devierea lui Vătavu. Până la finalul meciului, cele două echipe s-au limitat la un joc inchis. A fost un tango poticnit între cele două careuri. Jucătorilor aflaţi în câmpul de joc le-a lipsit scânteia care să le reprezinte jocul. A fost ultimul joc din interse-zon pentru cele două echipe de Liga a 2 a.
Sâmbătă, 5 august, se pune în mişcare Liga a 2 a, iar FC Argeş şi Chindia joacă pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, respectiv UTA Arad. Sunt cele mai importante partide ale primei etape din Liga a 2 a.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4 a dâmboviţeană începe pe 19 august Fără Dentaş Tărtăşeşti, PAS Pucioasa şi Urban Titu

Mititica Liga a 4 a se va pune în mişcare pe 19 august cu un format de 18 echipe. Aruncând o privire, observăm că nu mai figurează campioana din sezonul trecut (2016-2017), Dentaş Tărtăşeşti, care a dat locul echipei, Olimpicii Ulmi (fostă Inter Viişoara). Deşi a retrogradat din Liga a […]