Meci amical. „Câinii” i-au muşcat pe „Lăncieri”. Dinamo Bucureşti – Chindia Târgovişte 4-1 (1-1)

A.l.

dinamo bucurestiAu marcat: Lazăr (min. 35), Anton (64 – din 11 m), Târcoveanu (70), P. Petre (89), respectiv Honciu (13). Meciul sa disputat la Săftica.
Dinamo: Brănescu -Hanca, Marc, Mevlija, S. Filip -Şerban, Busuladozic, Palic, Rotariu – Gnoherre, Lazăr.
Antrenor ioan Andone.
Chindia: Meilă – Pătru, Vătavu, Ispas, Martac – Neagoe, Honciu, L. Mihai, Parghel, Cherchez, Popa. Au mai jucat: Aioani – Neguţ, Roşciugă, Grigore.
Antrenor Nicu Croitoru.
„Câinii” lui ioan Andone
şi-au arătat valoarea, dar şi replica Chindiei a fost destul de dârză.
Băieţii lui Nicu Croitoru
au jucat de la egal la egal cu alb-roşii atât cât i-au dus puterile şi orgoliul (aproape o oră de joc). Au jucat pe culoare, au avut ocazii, au lăsat o impresie bună. „Lăncierii” târgovişteni au condus cu 0-1, graţie golului marcat de Georgian Honciu. Dinamoviştii au fost destul de confuzi în debut, vizibil incomodaţi de apărarea aglomerată a târgoviştenilor. Gnoherre, Lazăr şi Rotariu nu s-au descurcat prea bine în faţa lui Pătru, Vătavu, ispas şi Martac.
Totuşi, Lazăr a avut un moment bun în minutul 35 şi a egalat la 1.
După pauză, târgoviş-tenii au fost într-un deficit de precizie şi au încasat trei goluri de la Anton (64 – din 11 m), Târcoveanu (70) şi Patrick Petre (89).
În partea a doua a jocului, Chindia n-a putut depăşi momentele dificile, iar Dinamo a arătat cine e şeful pe teren.
De la Chindia au lipsit Cornel Dinu care a fost ginere şi Bogdan Dinu, care a fost naşul acestuia.
În această săptămână, echipa din Vechea Cetate de Scaun are programate două partide, cu C.S. Baloteşti (marţi, 19 iulie) şi cu Juventus Bucureşti (miercuri, 20 iulie). Ambele partide se vor disputa pe stadionul Eugen Popescu.
Se mai caută un adversar pentru un ultim amical al verii, pentru data de sâmbătă, 23 iulie. Până acum, echipa târ-govişteană a disputat patru meciuri amicale 1-1 (în deplasare) cu Juventus Bucureşti, 0-2 (în deplasare) cu C.S. Baloteşti, 3-1 (acasă) cu Viitorul Domneşti şi 1-4 (în deplasare) cu Dinamo Bucureşti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Comisia de Recurs a FRF şi Comisia de Apel de la AJF. Au "tăiat" Bradul din rădăcină * Dubla legitimare a lui Stancu a dus Bradul în Liga a 5-a * Preşedintele Sorin Moiceanu s-a bazat pe relaţiile unor persoane de la AJF * De la 38p, Bradul a rămas cu 26. * Unirea Ungureni a urcat până pe locul 10 * Planuri zădărnicite pentru "Pădurari"

Bradul Moroeni a umblat cu „fofârlica” şi a retrogradat în Liga a 5-a (Onoare). Nu ştiu cât de mult a ajutat echipa din nordul judeţului acest Florentin Stancu, dar e sigur că el a fost cel care a adus Bradul în Liga a 5-a. Vinovat e şi preşedintele Sorin Moi-ceanu, […]