Meci amical. Antrenorul Gabriel Paraschiv a rulat întreg lotul de jucători Unirea Colibaşi – Flacăra Moreni 1-4 (0-2)

A.l.

Au marcat: G. Paraschiv, respectiv Andrei Iliescu (2), Dragomir, Nedelcu.
Meciul s-a disputat la Colibaşi. Flacăra (prima repriză): Halcu -Mocanu, Andrei Costache, Timofte, Palamariu – L. Plăcintă, Tocan, Alexandru Costache, Cârnaru, Guţă – Andrei Iliescu Flacăra (repriză secundă): Sârbu – Dumitru, Acasandrei, Iordan, Tronaru – Mihai Plăcintă, Nedelcu, Dragomir, A. Negrea, Rogojină – Drăgan.
Au lipsit: Panaite, Ene, V. Preda, Denis Iliescu, Roman, Pârvu, iar Curchi a aparat în repriza a 2-a la Unirea Colibaşi. Antrenori: Gabriel Paraschiv, Vasile Petre, George Preda.
După cinci zile petrecute într-un cantonament centralizat efectuat la Valea Şipotului (30 ianuarie – 4 februarie), jucătorii de la Flacăra Moreni au susţinut un meci amical la Colibaşi cu echipa locală Unirea (locul 1 în Onoare Nord) de care a trecut cu scorul de 4-1. Iniţial, morenarii trebuiau să joace cu Bradul Moroeni, dar această partidă a fost anulată.
În asemenea condiţii, Flacăra a susţinut un util meci de verificare cu Unirea Colibaşi. în această confruntare, Gabriel Paraschiv a folosit toţi jucătorii care au participat la cantonamentul de la Valea Şipotului, mai puţin Adrian Pârvu şi Curchi. La acest cantonament au participat 24 de jucători. N-au fost în acest cantonament, din diferite motive: Panaite, Ene, V. Preda, Denis Iliescu, Roman.
După cum se poate observa în distribuţia echipei de pe malurile Cricovului Dulce sunt mai mulţi jucători U19: Halcu, Sârbu, Mocanu, Andrei Costache, Tocan, Alexandru Costache, Dumitru, lordache, Nedelcu, Rogojină.
Următorul meci amical al echipei antrenate de Gabi Paraschiv este miercuri, 8 februarie, cu C.S. Cornu (Liga A -Prahova). Meciul se va disputa ori pe terenul 2 al stadionului Flacăra ori la Moreni.
Formaţia dintre sonde mai are programate partide cu: C.S. Păuleşti, Petrolul Ploieşti, C.S. Baloteşti, Voinţa Perşinari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REZULTATE EXCELENTE PENTRU KARATEKA DE LA CS TÂRGOVIŞTE

În localitatea Caorle – Veneţia din Italia, a avut loc ediţia a VI-a a Turneului Internaţional de Karate Libertas. Competiţia a avut un nivel ridicat datorită participării la cele două probe de concurs, kata şi kumite, a 700 de sportivi din 13 ţări. C.S. Târgovişte este la a doua participare, […]