Published On: mar, Iul 11th, 2017

Materia primă aflată la dispoziţia lui Bălaşa nu a fost de bună calitate. FC Aninoasa are nevoie de jucători care se bat, luptă, se sacrifică…

Aşa cum am anunţat, FC Aninoasa va continua în Liga a 3-a, iar antrenori vor fi tot Cristi Bălaşa şi Răzvan Toboşaru.
În ciuda unor plecări, Bărboiu, T. Calofir, A. Ştefan, Huţuşoru, Cernea, Ene, Neacşu, A. Neguţ, Roşciugă, oficialii echipei de lângă Târgovişte nu vor duce în acest intersezon o super campanie de achiziţii. Nu vor fi salarii mari şi alte bonusuri consistente. Bugetul n-o permite.
Vor fi aduşi câţiva jucători din eşaloanele inferioare şi de la Chindia Târgovişte – echipele de juniori, dar aceştia trebuie să ştie că în Liga a 3-a sunt anumite cerinţe. Nu joacă oricine aici, jucătorii sunt agresivi şi se bazează mult pe forţă.
Este posibil să continue la FC Aninoasa jucătorii: Prisăceanu, Marina, Pahonţu, Călinescu, V. Nicolae, Grigorescu, Dinu, Coman, Neaga, I. Maican, Rusu, Dedu. Atacantul Alin Neguţ este în proble la Chindia Târgovişte.
În timpul sezonului trecut s-a renunţat la Ionuţ Constantin, St. Ion, Penescu, Leotescu şi Diţă.. Îi trebuie Aninoasei jucători care se bat, trăiesc jocul, se sacrifică. Care să aibă o atitudine sănătoasă, ştiinţă fotbalistică, curaj şi să fie lipsiţi de complexe. Trebuie să spunem că antrenorul, Cristi Bălaşa, nu a avut în sezonul trecut materie primă de bună calitate.
În programul lui Bălaşa din această vară figurează reacomodarea la efort, antrenamente care cersc la în intensitate de la o zi la alta, meciuri amicale, vizita medicală, pregătirea pentru startul campionatului, care se preconizează că va începe pe 25 august, iar data limită pentru înscrierea în noul sezon este de 20 iulie.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>