MATEI BUCURA, SUCCES LA UN TURNEU DISPUTAT LA PITEŞTI

Mihai ROŞOIU

Matei Bucura continuă seria rezultatelor bune la turneele de tenis din acest an. În această săptămână, sportivul legitimat la CS Târgovişte a devenit câştigător al Trofeului Digital Design, găzduit de oraşul Piteşti.
La ediţia cu numărul 7 a concursului, Matei a ieşit învingător la categoria U12, după ce l-a învins în finală pe David Bacliu, de la Tenis Club Racheta Campionilor, cu 6-2, 6-3.
În semifinale, sportivul clubului nostru l-a depăşit pe Andrei Tudor (LPS-CSŞ Piteşti), cu 6-4 6-4, iar în sferturi pe Ionel Andrei (Tenis
Club AS Piteşti), cu 6-1, 6-1.
Pe de altă parte, Andrei Dincă, un alt tenismen de la CS Târ-govişte, s-a oprit în sferturile de finală la Memorialul G. Panaites-cu, la categoria U12. În schimb, la U16, Cezar Papoe a fost învins învins în turul 2 al Memorialului organizat de municipiul Bucureşti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusă de bolnavi (12)

Pierre Accoceşi dr. Pierre Rentchnick_în timpul plimbării, Roosevelt a dat dovadă de o nerăbdare morbidă. Nimic nu-i mai era pe plac, totul îl scotea din sărite. Simţea că i se apropie sfârşitul. în timp ce secretarii pregăteau comunicatele pentru a fi semnate, cei trei şefii de Stat s-au întâlnit la […]