MATEI BUCURA A FĂCUT O NOUĂ FINALĂ

Mihai ROŞOIU

Tenismenii Clubului Sportiv Târgoviște au încheiat în forță ediția din acest an a Cupei Ceramus Tennis Instinct, găzduită de municipiul Câmpulung Muscel, în perioada 7-11 august. La categoria U12, Matei Bucura a încheiat competiția pe locul 2, iar La U14, Andrei Dincă s-a clasat pe locul 3.
În lupta pentru ocuparea primului loc, Matei Bucura a fost învins favoritul 1 David Cerceļ (CSM București), cu 0-6, 1-6. În schimb, până în meciul din finală, sportivul antrenat de Florin Râpeanu s-a comportat excelent, înregistrând victorii pe linie.
În semifinale, Matei l-a depășit pe Darius Costache (Tenis Club Stănică), cu 6-0, 63, iar în sferturi l-a învins pe Mihnea Tamași (CS Ceramus)
Totodată, în prima parte a lunii iulie, Matei a fost finalist și la Trofeul TCB Champions, găzduit de municipiul București.
De asemenea, la ediția din acest an a Cupei Ceramus Tennis Instinct, Andrei Dincă s-a oprit în semifinale la U14. În penultimul act al concursului, sportivul clubului nostru a fost învins de Andrei Crăciun (CS Tenis Comesad Pitești), cu 1-6, 2-6.
În a doua parte a lunii iulie, alți doi tenismeni de la CS Târgoviște, ambii la U10, Radu Ciupercă și Filip Grigorescu au încheiat pe locurile 3 și 4, la Trofeul Oxygen, de la Râmnicu Vâlcea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Crepuscul Soare răstignit, de George D. Piteș, Editura RORA

Poezia promite înțelegeri, iar cuvintele ei îşi conving de foarte multe ori cititorii că a reușit să ajungă la acest corp al lor, la acesta al înțelegerii și al asumării acelor stări care au fost așezate și povestite în ele, care au fost puse la îndemâna și în privirea lor […]