MĂSURILE LUATE DE DIRECŢIA PAŞAPOARTE ÎN VEDEREA PREVENIRII RĂSPÂNDIRII COVID-19

Vă informăm că, în perioada 1131.03.2020, cererile de eliberare a paşapoartelor simple electronice/paşapoartelor simple temporare se depun în ţară la servicile publice comunitare de paşapoarte, exclusiv în baza unor programări on-line.
Programările on-line vor fi efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro. Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare şi să evite aşteptarea suplimentară

în spaţiile destinate publicului.
Accesul în locaţii în vederea depunerii cererilor de eliberare a paşapoartelor va fi permis doar solicitanţilor şi, după caz, reprezentanţilor legali ai acestora, în baza programărilor on-line şi a documentului de identitate, în original.
În ceea ce priveşte ridicarea paşapoartelor simple electronice/paşapoartelor simple temporare, accesul în locaţii se va face în baza tichetului eliberat la depunerea cererii şi a documentului de identitate, în original.
Recomandăm cetăţenilor să opteze pentru ridicarea paşapoartelor simple electronice prin serviciile de curierat- cheltuieli de expediţie 8 lei + TVA. Serviciile pentru care nu se fac programări on-line, solicitate atât Direcţiei Generale de Paşapoarte, cât şi serviciilor publice comunitare de paşapoarte, vor fi efectuate exclusiv prin corespondenţă poştală sau e-mail (adeverinţe, furnizări de date din Regsitrul Naţional de Evidenţă a Paşapoartelor Simple, petiţii şi informaţii de interes public).
Accesul la ghişeele de relaţii cu publicul ale Direcţiei Generale de

Paşapoarte şi serviciilor publice comunitare de paşapoarte, în vederea ridicării adeverinţelor solicitate prin intermediul poştei electronice, se face în baza documentului de identitate, în original.
Activităţile de audienţă, atât la sediul Direcţiei Generale de Paşapoarte, cât şi la sediile serviciilor publice comunitare de paşapoarte, vor fi suspendate în perioada 11-31.03.2020. În funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţia damboviţeană, în permanenţă, la datorie pentru siguranţa cetăţenilor

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 55 de evenimente, dintre care 47 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, au organizat 8 acţiuni şi […]