Published On: joi, iun. 21st, 2018

Maşini noi pentru Poliţia Română

nichiduta.ro

Maşinile au fost achiziţionate din suma de 30 de milioane lei cu care a fost suplimentat bugetul Ministerului Afacerilor Interne, în luna aprilie a.c., din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.
În vederea continuării demersurilor pentru înnoirea parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne, până la finalul acestui an se vor mai achiziţiona alte aproximativ 1.300 de autovehicule, autospeciale şi motociclete, în valoare de 120 milioane de lei, destinate structurilor MAI.
Ministrul Afacerilor Interne a anunţat că, pe lângă îmbunătăţirea gradului de înzestrare cu mijloace auto şi de protecţie, la nivelul structurilor MAI se vor organiza şi cursuri de perfecţionare în ceea ce priveşte conducerea autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară, precum ambulanţele SMURD sau autospecialele Poliţiei Rutiere. În cadrul programelor de pregătire, cursanţii îşi vor consolida abilităţile necesare conducerii autovehiculelor, punându-se accent pe conducerea preventivă, conducerea sportivă, derapajul controlat, proceduri în caz de accident, frânarea de urgenţă, menţinerea autovehiculului pe traiectoria corectă la viteză crescută. Programele de pregătire auto vor fi conduse de instructori specializaţi care anterior vor urma cursuri la şcoli de pilotaj auto ale poliţiilor din state UE.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro