Maşini de tuns, geci şi parfumuri confiscate de jandarmii dâmboviţeni

O echipă de jandarmerie care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat pe Calea Câmpulung o persoană care aborda trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice. În urma verificărilor efectuate asupra tânărului în vârstă de 26 de ani au fost găsite mai multe maşini de tuns, geci şi parfumuri.
Marfa a fost ridicată, pe bază de

proces-verbal în vederea confiscării şi a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 500 lei, pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării, consilii judeţene sau prefecturi.
Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmerie dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"ÎMPREUNĂ MAI PREGĂTIŢI!" În fiecare an, pe 28 februarie, aniversăm Ziua Protecţiei Civile din România

La 28 februarie 1933, Regele Carol al II-lea, prin Înaltul Decret Regal nr. 468, aproba „Regulamentul Apărării Pasive contra Atacurilor Aeriene”, acesta reprezentând „actul de naştere” al Protecţiei Civile din România. Cu prilejul sărbătoririi celei dea 87-a aniversări a Zilei Protecţiei Civile din România, în perioada 26 februarie – 04 […]