Published On: vin, nov. 10th, 2017

Mascaţii au descins la hoţii ce dau iama în locuinţe

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au descins la domiciliul unui tânăr de 29 de ani, bănuit de sustragerea mai multor bunuri dintr-o locuinţă. Bunurile descoperite au fost indisponibilizate. De asemenea, au fost puse în executare două mandate de aducere. În sarcina acestuia s-a reţinut că, în ziua de 07 octombrie a.c., ar fi sustras dintr-o locuinţă diverse bunuri. În urma percheziţiei au fost indisponibi-lizate mai multe electronice, scule şi unelte electrice. Au fost puse în executare două mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri. La activitate, au participat şi efective de jandarmi.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea şi coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari.

eJobs

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Andrei spune:

    Felicitari ca sofer de Tir nu ma pot odihni de frica hotilor de paleti si Motorina,iar daca cobori la ei te omoara precum un coleg care acum trei saptamani a fost ucis cu sange rece de hoti. O zi buna la toti.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro