Published On: lun, iul. 20th, 2015

Marşul Unirii a ajuns la Târgovişte!

nichiduta.ro

unionistiiUn grup de aproximativ 100 de tineri basarabeni, participanţi la Marşul Unirii au fost primiţi astăzi la sediul Primăriei Municipiului Târgovişte de Primarul Interimar Cristian Stan. Tinerii fac parte din Asociaţia Platforma Unionistă Acţiunea 2012 şi militează pentru unirea Republicii Moldova cu România.
Primarul Cristan Stan le-a transmis tinerilor aprecierea pentru demersul lor de a transforma dezideratele istorice unioniste ale românilor de pretutindeni în realitate contemporană, precum şi sprijinul în dorinţa comună de a „transforma Prutul dintr-o graniţa de ţară într-un râu intern.”
În cursul zilei de astăzi tinerii vor vizita Curtea Domnească de la Târgovişte şi Mănăstirea Dealu, urmând ca dupa-amiază să se întoarcă la Crevedia, acolo unde se desfăşoară Şcoala de Cultură şi Afirmare Românească la care participă până în data de 19 iulie.
Biroul de Presă

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro