Marşul Tricolorului, desfăşurat sub motto-ul „Iubeşte România, Iubeşte tricolorul!”

1 Decembrie, Ziua Naţională a României a fost sărbătorită cum se cuvine în oraşul dâmboviţean Răcari.
Oraşul Răcari a îmbrăcat straie de sărbătoare, iar locuitorii, cu mic cu mare, în ciuda vremii ploioase, au participat la manifestările organizate în cinstea Zilei Naţionale.
Cu ocazia Zilei Naţionale a României, la Răcari a avut loc un ceremonial militar şi religios, şi sau depus coroane de flori la Monumentul eroilor răcăreni. După omagiul adus celor care şi-au dat viaţa pentru ţară a avut loc Marşul Tricolorului desfăşurat sub motto-ul „Iubeşte România! Iubeşte tricolorul!”. Un eveniment cu totul deosebit în cadrul căruia un tricolor de dimensiuni impresionante a fost purtat pe braţe de tinerii răcăreni şi nu numai pe o distanţă de mai bine de un kilometru, acesta fiind un omagiu adus celui mai important simbol naţional.
La Marşul Tricolorului au participat foarte mulţi tineri, primarul Marius Caraveţeanu, consilierii locali, aparatul primăriei Răcari, simplii cetăţeni şi nu în ultimul rând deputatul PNL, Cezar Preda şi senatorul Titus Corlăţean. Sala de festivităţi a liceului din Răcari a fost gazda unui simpozion ce a avut ca temă „1 Decembrie 2017”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI, ÎN COMUNA CORNĂŢELU

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T, au descins la domiciliile a trei persoane bănuite de trafic de droguri. În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate mai multe bunuri folosite în activitatea infracţională, 1.000 de euro şi 10.600 de lei. La data de 29 noiembrie […]