MARŞUL ABSOLVENŢILOR -ediţia a doua – 21 mai 2018

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgovişte a organizat ieri a doua ediţie a Paradei Absolvenţilor.
Au participat, acompaniaţi de ritmuri sărbătoreşti de fanfară, peste 1500 de absolvenţi de liceu, însoţiţi de profesori şi diriginţi, părinţi, directorii unităţilor liceale, inpectori şcolari şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.
S-a pornit la ora 15 de la sediul Inspectoratului Scolar Dâmboviţa, pe traseul Calea Domnească – Bulevardul Libertăţii -strada Poet Grigore Alexandrescu -Primăria Târgovişte – punctul final.
Sosirea la Primăria Municipiului Târgovişte a fost marcată de discursuri ale şefilor de promoţie din fiecare unitate de învăţământ şi discursuri de felicitare adresate de reprezentanţii instituţiilor organizatoare (Primăria Municipiului Târgovişte şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AFIR a publicat Ghiduri consultative pentru patru submăsuri de finanţare din PNDR 2020

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficială de internet, la secţiunea Dezbatere Publică, Ghidul solicitantului în variantă consultativă pentru patru submăsuri de finanţare din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) prin care se acordă fonduri nerambursabile pentru implementar-era proiectelor de investiţii […]