MARIUS ȘUMUDICĂ, SHOW TOTAL DUPĂ VICTORIA CONTRA CHINDIEI

Mihai ROŞOIU

Ardelenii au învins Chindia Târgoviște, scor 1-0, și au un moral foarte bun înaintea partidei tur cu Young Boys Berna, din prima manșă a turului trei preliminar din Champions League.
Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de atacantul Denis Alibec, care se află la prima sa reușită în tricoul campioanei României.
La declarațiile de după întâlnirea cu formația Chindia Târgoviște, Marius Șumudică a fost din nou spectaculos, dar în același timp a atras atenția că urmează un joc extrem de greu cu Young Boys Berna.
„Sunt mulțumit că am câștigat. Menținem linia, suntem pe primul loc. Am fost puțin supărat în prima repriză, am schimbat sistemul și am dominat clar jocul. Mă bucur că l-am făcut pe Arlauskis să șomeze.
Am întâlnit o echipă foarte bine organizată defensiv și nu numai. Au jucători de calitate și este important că am câștigat. ĩmi place când văd pe flashscore cinci buline verzi la noi”, a spus Șumudică.
Tehnicianul CFR-ul a precizat că a vrit să-și menajeze câțiva jucători pentru întâlnirea împotriva campioanei Elveției și vrea mai mult de la tinerii jucători, precum Petrila și Costache.
„Mă bucur că fundașii mei au jucat foarte bine. Am improvizat puțin la mijloc, am jucat cu Fofana număr 6, când el e mai mult număr 8, dar am vrut să avem mai multă forță. Denis Alibec nu e încă bine pregătit, când va fi pregătit veți vedea valoarea lui. Sunt bucuros pentru el.
I-am odihninit pe Sigurjonsson, pe Susic, trebuie să fim apți pentru ce urmează. Am semne de întrebare cum acest Ciprian Deac poate să joace la asemenea nivel din trei în trei zile, la fel și Camora. Aștept mai mult de la Petrila, de la Costache și cred că ne vom organiza bine și în defensivă”, a afirmat el.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusă de bolnavi (34)

Pierre Accoceși dr. Pierre RentchnickDe regulă, bolnavii de psihonevroză obse-sională nu sunt ușor de reperat. Pot fi identificați doar după faptul că îndoielile, scrupulele pe care le au le blochează gândurile și acțiunile. Felul ezitant prin care iau cea mai măruntă decizie, scoate în evidență îndoielile care-i macină. Președintele Johnson […]