MARIUS CROITORU A LUAT FOC DUPĂ EGALUL CU CHINDIA

Mihai ROŞOIU

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, s-a plâns de arbitrajul brigăzii conduse de Iulian Călin, după remiza 0-0 cu Chindia Târgoviște.
În minutul 46, moldovenii au cerut penalty, după ce șutul lui Tîrcoveanu îl lovește în mână pe Suciu. Înainte însă, Sila îl faultează pe Dulca. Marius Croitoru nu a fost însă convins de acest lucru.
„Am încercat, n-am reușit să dăm gol. Se întâmplă și astfel de meciuri. În meciul cu Craiova, penalty, nu-l dă, cu Clinceni îmi dă jucătorul afară, nu merita să fie dat atunci. Cascini era la horă, bagă mingea în poartă cu mâna și nu vede nimeni. Acum, penalty clar, la fel. Mâna a fost despărțită de corp. Îl lovește în mână și nu dă penalty. Să vă spun ceva. Are mâna despărțită de corp, faceți zoom. Are mâna despărțită de corp înainte să-l lovească mingea. A fost fault în atac, da, înainte. Dar să dea fault, dacă a fost fault. 100% e penalty. Are mâna desprinsă. Vă rog eu să nu-mi insultați inteligența sau vederea. Dintre două, una. Am spus că e fault în atac, dar mai departe nu trebuie să spuneți că-l atinge mingea în corp”, a spus Marius Croitoru, la Telekom Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RESTRICȚIILE pe perioada CARANTINEI ZONALE, în GĂEȘTI, GURA OCNIȚEI, TĂRTĂȘEȘTI, VIȘINEȘTI, MĂTASARU ȘI PETREȘTI

CARANTINĂ ZONALĂ de miercuri, 20.10.2021, ora 18:00, pentru o perioadă de 14 zile, până în data 03.11.2021, ora 18:00, în GĂEȘTI, GURA OCNIȚEI, TĂRTĂȘEȘTI, VIȘINEȘTI, MĂTASARU ȘI PETREȘTI. Este momentul ca fiecare cetățean, vaccinat sau nevaccinat, să conștientizeze acest pericol care se răspândește cu rapiditate. Cu toții ar trebui să […]