Published On: lun, feb. 5th, 2018

Marius Caraveteanu. despre Cartea neagră a guvernării PSD: „Un document care merită atenţie”

nichiduta.ro

Despre Cartea neagră a guvernării, şeful liberalilor dâmboviţeni a spus că este „un document care se vrea o analiză dură a guvernării PSD din ultimul an. Este o analiză pertinentă şi cred că este mai mult decât ridicol să ne închipuim că diverşi specialişti de tarabă demontează această analiză făcută de profesioniştii PNL”.
A mai susţinut Marius Caraveţeanu că PSD a distrus perspectivele de dezvoltare a ţării iar programul electoral cu care au fost câştigate alegerile parlamentare n-a fost decât o mare vânzare de iluzii: „În umbra programului de guvernare, PSD a derapat într-un comportament nedemocratic, justificând prin aritmetica electorală orice decizie politică ilegitimă.”
Caraveţeanu a încheiat acest subiect afirmând că, pentru prima dată în istoria post-decembristă, românii sunt mai îngrijoraţi de criza politică decât de creşterea preţurilor, de boală sau de pierderea locurilor de muncă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro