MARIA BALACHE, EVOLUŢII EXCELENTE LA CUPA ROMÂNIEI DE ATLETISM PENTRU JUNIORI

Mihai ROŞOIU

Atleta Clubului Sportiv Târgovişte Maria Balache a încheiat în forţă Cupa României pentru juniori I (U20), găzduită în acest week-end de stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti. La capătul unor evoluţii foarte bune, sportiva U16 a clubului nostru a încheiat pe podium probele de 100 m şi 200 m.
În prima zi a competiţiei, eleva Desdemonei Banu Ionescu a încheiat pe locul 2 proba de 100 m, după ce, acele ceasului s-au oprit la 13.05, iar în a doua zi a concursului, Maria a terminat pe acelaşi loc şi proba de 200 m, cu timpul de 26,80.
Cupa României pentru juniori I a reprezentat prima competiţie de verificare pentru atleta clubului nostru în vederea participării la Campionatele Naţionale în aer liber din acest an.
Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti a găzduit în zilele de vineri şi sâmbătă trei competiţii de atletism extrem de interesante.
Pe parcursul celor două zile, zeci de atleţi din întreaga ţară au concurat la Cupa României pentru juniori 1 (U 20), Campionatul Naţional de seniori – Etapa 1 şi la Campionatul Naţional de 5 000 m şi 10 000 m pentru seniori şi tineret (U23).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A treia zi consecutivă de apreciere pentru leu

Radu GEORGESCU_Leul şi-a continuat evoluţia pozitivă, conturată la începutul săptămânii, după majorarea ofertei comerciale de valută. Cursul euro a scăzut miercuri de la 4,9246 la 4,9225 lei, într-o şedinţă în care deschiderea s-a realizat la 4,921 lei iar transferurile se efectuau în culoarul 4,92 -4,926 lei. Euro fluctua la jumătatea […]