Mari găuri in apărare. Chindia Târgovişte – UTA Bătrâna Doamnă 0-3 (0-2)

A.l.

chindiaCu voinţă, bună organizare a jocului şi un pic de noroc, UTA Bătrâna Doamnă a câştigat la Târgovişte, 3-0, cu echipa locală Chindia. Formaţia din Vechea Cetate de Scaun a practicat acelaşi joc bătrânesc şi steril care nu poate fi decât păgubos. Nu mai are omul care să dea încredere apărării. Ispas n-are formă, iar Vătavu şi-a ieşit din formă.
Atacantul Neguţ n-are experienţă, nici flerul unui vârf în stare să profite de tremurul fundaşilor adverşi. Nu s-a desprins de Gligor şi Filaret, apoi Manea. Nici Cherchez n-a mai avut acele sprinturi derutante şi spectaculoase pe la Polgar. A ratat o ocazie mare în min. 9, la scorul de 0-0, la pasa lui Liviu Mihai, când a şutat din poziţie excelentă pe lângă poartă.
Honciu n-a mai filtrat acţiunile. De multe ori, construcţia i-a sărit în loc să-i implice pe el şi pe L. Mihai. Nici lateralii Pătru (pe dreapta) şi Martac (pe stânga) n-au prins o zi bună. Urmaşa baronului Fran-cisc Neuman a arătat că poate mai mult. Arădenii au plimbat mingea de pe o extremă pe alta până găseau breşe în apărarea târgovişteană. N-au avut o evoluţie impresionantă.
În plină dominare a Chindiei, Curtuiuş a prins o lovitură de cap, din cornerul executat de Burlă, pe care a scris mare 0-1. Unde erau fundaşii târ-govişteni?
Băieţii lui Nicu Croitoru nu mai aveau nimic de pierdut. Trebuiau să facă ceva, dar n-au reuşit. Au fost striviţi de golurile marcate de Andor (43) din pasa lui Tănase şi A. Petre (51) din 11 m, după ce tot el fusese faultat de Vătavu. În acest fel, scorul a devenit 0-3. Roş-albaştrii au rămas doar cu ocaziile de gol. Chindia n-a refuzat fotbalul. A muncit mult, dar diferenţa de scor a fost destul de mare. N-a reuşit nici măcar să marcheze golul de onoare. Tactica şi strategia au lipsit cu desăvârşire.
Echipa de pe malurile Ialomiţei a pierdut la scor de neprezentare pentru că apărarea s-a întrecut în greşeli de marcaj şi dublaj.
UTA Bătrâna Doamnă n-a jucat extraordinar, dar a taxat inexactităţile unei defensive fragile. A ştiut să profite de greşelile adversarilor. Jucătorii lui Lau-renţiu Roşu au fost harnici, serioşi, dar şi îndrăzneţi.
Sâmbătă, 3 decembrie, „Lăncierii” târgovişteni primesc şansa reabilitării cu ASU Poli Timişoara pe stadionul Eugen Popescu. Meciul contează pentru prima etapă din retur. În acest an sunt programate şi două etape din retur. Sezonul se încheie pe 10 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se Iimpezesc apeIe în Liga a III-a

Sezonul 2016-2017 a ajuns la final de tur pentru seria a doua şi seria a patra a eşalonului al treilea, în timp ce în celelalte serii se va mai disputa o ultimă rundă, programată în acest weekend. Această ultimă rundă a anului nu mai poate schimba ierarhiile, astfel că Liga […]