Marfă contrafăcută, confiscată de jandarmi

Jandarmii dâmboviţeni în timp ce acţionau pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov2, au depistat 2 persoane care aveau expuse spre vânzare produse contrafăcute într-un complex comercial din municipiul Târgovişte.
În urma verificărilor efectuate asupra bărbaţilor cu vârstă cumprinsă între 46 şi 53 de ani, au fost găsite mai multe articole vestimentare (tricouri, papuci, şepci) cu numele unor mărci consacrate.
Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării, iar celor în cauză li s-au întocmit actele de sesizare pentru „punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AUTOVEHICULELE ÎNMATRICULATE IN ALTE STATE, VERIFICATE DE POLIŢIŞTI

Pe parcursul unei săptămâni, poliţiştii rutieri au verificat peste 8.000 de autovehicule înmatriculate în alte state, în cadrul unei acţiuni desfăşurate la nivel naţional, pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi faptelor antisociale în care sunt implicate astfel de vehicule.82 de certificate de înmatriculare eliberate de autorităţi din alte state au fost […]