Published On: mar, iul. 10th, 2018

Marele Duckadam, cuvinte de laudă pentru târgovisteanul din lotul FCSB „ANDREI VLAD MERITĂ SĂ FIE TITULAR”

nichiduta.ro

Duckadam îl vrea pe Andrei Vlad titular. Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, consideră că Andrei Vlad nu trebuie ţinut prea mult timp rezervă la FCSB deoarece este un portar care merită să primească o nouă şansă din partea lui Nicolae Dică.
Edi Stăncioiu a fost îndepărtat de la FCSB după ce nu i s-a mai propus prelungirea contractului, iar Cristi Bălgrădean şi Andrei Vlad au rămas soluţiile lui Nicolae Dică pentru postul de portar. La prima vedere fostul goalkeeper al lui Dinamo este favorit să fie titular, dar Helmuth Duckadam consideră că „Dicanio” trebuie să se gândească serios să îi dea o nouă şansă fotbalistului transferat de la Craiova, deoarece dacă tot s-a gândit să întinerească echipa în atac, atunci ar fi bine să facă acelaşi lucru şi în poarta roş-albaştrilor.
Contactat de către FANATIK.RO pentru a discuta despre portarii de la FCSB, Helmuth Ducadam nu s-a ferit să îşi spună opinia faţă de omul pe care el l-ar vedea titular din sezonul viitor. „La prima vedere este clar că Bălgrădean este portarul care o să fie titular, dar totuşi eu aş merge şi pe varianta Andrei Vlad. Însă acest lucru nu depinde de mine, depinde doar de Nicolae Dică şi de cum şi-a gândit el strategia pentru noul sezon. Însă dacă tot teai gândit să mergi acum pe tripleta tinerilor, Man, Tănase şi Florinel Coman, atunci cred că e bine să încerci din nou să mergi şi pe mâna lui Andrei Vlad.
El este un portar de mare viitor, are calităţi foarte bune, dar trebuie să îi acordăm din nou încredere. Sunt convins că la antrenamente se pregăteşte foarte bine şi aşteaptă doar un semn de la Dică. După părerea mea nu prea ne permitem să îl ţinem prea mult rezervă pe Vlad pentru că de la 19 ani el cam trebuie să înceapă să apere. El a fost adus la Steaua pentru că este un portar de valoare, iar dacă patronul nu avea încredere în acest portar atunci nu îl aducea”, a spus Duckadam.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro