Published On: joi, sept. 7th, 2017

Mare sărbătoare la Ocniţa, pe Platoul din Valea lui Şerb

nichiduta.ro

Se fac ultimele pregătiri pentru manifestările prilejuite de organizarea celei de-a XXVI-a ediţii a Zilei comunei Ocniţa. Pe 8 septembrie, zi de mare însemnătate creştinească, în care este sărbătorită Naşterea Maicii Domnului, comuna dâm-boviţene Ocniţa îmbracă straie de sărbătoare. Marea petrecere dedicată comunităţii va avea loc pe Platoul din Valea lui Şerb.
Şi, pentru a demonstra, încă o dată, că este alături de concetăţenii săi, primarul Eduard Barcău şi Consiliul Local Ocniţa au avut inedita iniţiativă, de a intitula acest eveniment – Întâlnire cu fiii satului.
Cu mic, cu mare, locuitorii comunei Ocniţa sunt invitaţi să petreacă, fiindcă de „Sfânta Maria Mică” se sărbătoreşte de 26 de ani, ziua localităţii Ocniţa.
Cu această ocazie, la Ocniţa sunt aşteptaţi şi oficialii judeţului. Nume sonore din lumea muzicală autohtonă vor da tonul petrecerii la Ocniţa. Seara se va încheia cu lansare de lampioane.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro