Marcel Ciolacu: „Nu va fi respectată mărirea pensiilor şi a salariilor”

0 0

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu spune că Guvernul ar fi avut timp să prevadă în buget sumele necesare pentru dublarea alocaţiilor pentru copii, însă acest lucru „nu s-a dorit”. Ciolacu se arată convins că nici legea pensiilor nu va fi respectată şi nici salariile profesorilor nu vor fi majorate.
Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a fost prezent la Târgovişte unde a spus că Guvernul ar fi avut timp să prevadă în buget sumele necesare pentru dublarea alocaţiilor pentru copii, însă acest lucru „nu s-a dorit”. Ciolacu se arată convins că nici legea pensiilor nu va fi respectată şi nici salariile profesorilor nu vor fi majorate.
„Mă bucur că domnul prim-ministru a revenit la temele românilor, noi am votat legea cu dublarea alocaţiilor înainte ca Guvernul să vină cu bugetul în Parlament. Cum au venit, cu asumarea răspunderii, deja e un detaliu juridic minor. Ar fi avut timp să facă calculele necesare şi modificările necesare în buget să pună în aplicare. Exact cum a făcut guvernarea PSD. Chiar la guvernarea PSD a fost după aprobarea bugetului şi am găsit soluţiile necesare. Nu s-a dorit, cum nu sa dorit nici la pensia minimă, de la 704 la 775, acolo fiind vorba de un efort bugetar, din punctul nostru de vedere, mic, de doar 300 de milioane. Dar aşa au considerat dânşii să se răzbune pe români”, a afirmat Marcel Ciolacu duminică, după-amiază, într-o conferinţă de presă la Târgovişte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Valentin Calcan este noul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Dâmboviţa

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa a organizat ieri alegeri pentru desemnarea unei noi echipe de conducere. Potrivit votului exprimat, preşedinte al CCIA Dâmboviţa pentru următorii patru ani a fost ales domnul Valentin Calcan – antreprenor în domeniul turismului. Consiliul de Conducere este alcătuit din următorii membri: Caraveţeanu Marius, […]