Marcel Ciolacu, de la Târgovişte, a dat un mesaj pentru Guvernul Cîţu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a venit în Dâmboviţa şi a participat la o acţiune de împădurire, iar după aceea a avut şi o întâlnire de lucru cu o parte din primarii dâmboviţeni ai PSD Dâmboviţa. Spunem cu o parte, pentru că nu s-a putut o întâlnire cu toţi edilii, din cauza restricţiilor COVID-19.
Alături de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, au fost secretarul general, Paul Stănescu, preşedintele PSD Dâmboviţa – Corneliu Ştefan – preşedinte CJ Dâmboviţa, preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, Titus Corlăţean, secretarul executiv al organizaţiei judeţene, Daniel Cristian Stan şi parlamentarii PSD Dâmboviţa.
Discuţiile au fost legate de PNRR şi toate programele naţionale care trebuie foarte bine monitorizate, astfel încât Guvernul Cîţu să nu le transforme într-o nouă Anexă 7.03, cum a fost cea de la Buget, unde primarii PSD nu au primit niciun leu. Exemplul cel mai revoltător este cel al municipiului Târgovişte.
Marcel Ciolacu i-a transmis, de la Târgovişte, premierului Cîţu, că în contextul în care va continua cu această formă de a face politică, să-i scutească pe târgovişteni şi pe dâmboviţenii din localităţile cu primari PSD, de taxe şi impozite, dacă doreşte să direcţioneze banii doar către primarii PNL.
Marcel Ciolacu a spus că domnul primar al Târgoviştei, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi ceilalţi primari de comune ştiu mai bine cum să folosească taxele şi impozitele pentru comunităţile lor şi să nu le mai trimită la Bucureşti, astfel încât să nu se mai întoarcă absolut nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Din lipsă de plastic, nu se mai fac decât actele de identitate urgente la Poliţie

Din cauza unor întârzieri în livrarea materialului din care se produc buletinele, solicitanţii trebuie să aştepte chiar şi 45 de zile până să primească un nou act.Şi dâmboviţenii care doresc să-şi refacă actele de identitate trebuie să aştepte minim 30 de zile după ele. De vină ar fi lipsa plasticului […]