Published On: mar, iul. 4th, 2017

Maratonul din Munţii Retezat, câştigat un jandarm dâmboviţean

nichiduta.ro

Plutonierul major Timofte Ionuţ a reprezentat luna aceasta Jandarmeria la maratonul montan – „Sky Race Intersport”, care a presupus parcurgerea unui traseu de 28 km.
Competiţia s-a desfăşurat la jumătatea lunii iunie a.c., pe un traseu stabilit de organizator în Munţii Retezat.
Jandarmul dâmboviţean a intrat în concurs la categoria „Salvamont -Jandarmerie”, care a constat în parcurgerea traseului Custura pe o distanţă de 28 km şi s-a clasat pe locul 1, obţinând un timp oficial de 4 ore, 9 minute şi 18 secunde.
Particularitatea acestei competiţii a constat în alergarea montană la o altitudine de peste 2000 de metri.
Pasionat de alergarea montană, subofiţerul va participa şi pe 15 iulie a.c., la a IX-a ediţie a „Marathon 7500”, categoria „Hobby”, pe echipe, desfăşurat în Munţii Bucegi, care va consta în parcurgerea unei distanţe de 45 km cu o diferenţă de nivel de 3.700 metri.
Plutonierul major Timofte Ionuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa din anul 2006. Timp de aproape 3 ani, subofiţerul a participat la 29 de competiţii, dintre care 13 semimaratoane şi 1 maraton pe asfalt, 5 martoane montane şi 12 crosuri, la care a obţinut rezultate notabile.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro