Published On: mar, iul. 2nd, 2013

Manifestări culturale şi sportive antrenante la Zilele Comunei Conţeşti

nichiduta.ro

Furtuna Rau Alb si Grindina BarbuletuChiar dacă vremea nu a fost tocmai generoasă cu organizatorii, cetăţenii au participat în număr mare la manifestările incluse sub genericul „Zilele Comunei Conţeşti”.
O foarte plăcută surpriză a primarului Marian Alexandru, gustată din plin de microbişti, a fost meciul de fotbal amical dintre echipa locală şi Rapid II Bucureşti, încheiat cu scorul de 5-0 în favoarea gazdelor. Odată cu îndreptarea vremii, locaţia din apropierea bazei sportive s-a animat, muzica bună împletindu-se, ca la orice serbare câmpenească, cu fumul grătarelor.
De la Conţeşti nu au lipsit nici de această dată oaspeţii de seamă, onorând invitaţia primarului Marian Alexandru deputatul P.C. Georgică Dumitru, Jean Marinescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Costel Preda, directorul Direcţiei Silvice Dâmboviţa.
„Am venit cu plăcere la Conţeşti, la sărbătoarea comunei. Aici sunt oameni gospodari şi un primar destoinic, priceput, care a ştiut să profite de toate oportunităţile de dezvoltare. O să îl susţinem şi în continuare, fiind un foarte bun exemplu de urmat pentru mulţi dintre colegii săi” – a spus Georgică Dumitru.
„Mă bucur că am reuşit să păstrăm tradiţia, să organizăm şi în acest an acţiuni atractive, să aducem o clipă de bucurie pentru oameni. Dumnealor reprezintă capitalul cel mai de preţ al comunei şi merită întreaga noastră atenţie” – a precizat, la rândul său, primarul Marian Alexandru.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro