Published On: joi, aug. 3rd, 2017

Majoritatea jucătorilor de la Dentas s-au dus la Brezoaiele şi Răcari Angelo „Angi” Badea vrea să facă echipă puternică la Răcari

nichiduta.ro

Campioana judeţului, Dentaş Tărtăşeşti, a murit, a fost îngropată repede şi nimeni nu a plâns. Făcuse o figură frumoasă în meciurile de baraj cu Petrolul. A demonstrat că poate reuşi unde alte echipe au clacat.
Mulţi jucători, M. Sandu, Dobre, A. Badea, FI. Sandu împreună cu antrenorul, Marius Stănică, s-au dus la Brezoaiele. Primarul din Brezoaiele, NicoIaeTudo-rache, vrea să facă echipă bună, dar cunoscătorii aseamănă această situaţie cu cea din vara trecută, când Mădălin loniţă a venit cu şapte jucători de la Voinţa Crevedia, care pierduse barajul de promovare în Liga a 3 a, cu Flacăra Moreni, scor general 2-5 (2-2 acasă şi 0-3 în deplasare).
FC Brezoaiele a terminat ediţia trecut de campionat pe locul 5, cu 51 p, după Dentaş Tărtăşeşti, Gloria Corneşti, Recolta Gura Şuţii şi Voinţa Perşinari.
Patronul, Curiman, nu s-a decis unde se duce, în timp ce Mustafa este ofertat din mai multe părţi. Zaharia s-a întors la Călăraşi, iar Penescu s-a dus la Petrolul Târgovişte. Florin Leţu va juca sezonul următor în atacule chipei, Unirea Lucieni.
Mai mulţi jucători s-au dus la Unirea Răcari (locul 6 în Onoare). Este vorba de Nedelea, V. Micu, Costea, Manea, Stoian. La această grupare a venit şi Cravcescu, care a fost împrumutat timp de un an la Recolta Gura Şuţii.
La Răcari a venit şi Daniel Micu, care va ocupa funcţia de conducător. Preşedinte este Ion „Fildeş” Tătulescu. Omul greu de la Unirea Răcari va fi Angelor „Angi” Badea, care va fi finanţatorule echipei.
„Angi” are deja un nume în fotbalul dâmboviţean. E măsurat în vorbe, face ce ştie şi ştie ce face. Este omul faptelor.
Sunt sigur că Badea, împreună cu primarul, Marius Caraveţeanu, vor face o echipă formidabilă, care să atace cu succes promovarea în Liga a 4 a, o trupă care să spulbere adversarii fizic, tehnic, tactic.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente