Maidanezii atacă din nou O poştăriţă a fost muşcată de câini

0 0

caineO femeie de 47 de ani a fost muşcată, luni după-amiază, de mai mulţi câini maidanezi, în zona Aleea Mânăstirii, comuna Răzvad, sat Valea Voievozilor. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, agent Raluca Florescu, starea femeii este bună. După efectuarea mai multor investigaţii medicale, aceasta va fi externată. Incidentul s-a petrecut luni după-amiază, în timp ce femeia de 47 de ani se afla în timpul serviciului, fiind factor poştal, şi a mers să ducă corespondenţa în zona Aleea Mânăstirii, comuna Răzvad, sat Valea Voievozilor. Mai multe persoane au sărit în ajutorul poştăriţei şi au reuşit să o salveze, după care au sunat la 112 pentru a cere ajutor. Mai multe echipaje, de la Ambulanţă şi de la Poliţie, au sosit la faţa locului. Martorul care a văzut întreaga scenă le-a spus oamenilor legii că în zonă erau vreo 10 maidanezi care au atacat-o pe poştăriţă. Poliţiştii efectuează verificări în cazul femeii agresate de mai mulţi câini: „Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie a fost muşcată de mai mulţi câini. O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit că femeia, în vârstă de 47 de ani, din localitate, factor poştal, în timp ce se deplasa pe str. Aleea Mânăstirii, a fost muşcată de câini în zona membrelor inferioare. Poliţiştii efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările evenimentului”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ, agent Raluca Florescu.
Preşedintele Traian Băsescu a promulgat legea eutanasierii câinilor maidanezi. Legea a intrat în vigoare la trei zile după publicarea în Monitorul Oficial.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

INTERZIS LA VICTORIE

Echipa de fotbal feminin a Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte continuă să fie „lanterna roşie” a seriei Sud din Liga I. Formaţia pregătită de Mihai Tătaranu a avut etapă liberă, după ce Sporting Craiova s-a retras din campionat. în acest moment seria din care formaţia dâmboviţeană face parte mai are în […]