Mai multe persoane ce participau la o petrecere, pe raza localităţii Petreşti au fost amendate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară

Judeţul Dâmboviţa se află pe un trend ascendent privind cazurile noi de COVID-19, de la o zi la alta. Autorităţile fac apel public către dâm-boviţeni să dea dovadă de responsabilitate şi să evite aglomeraţiile, să respecte măsurile impuse prin scenariile în care se află fiecare comunitate, însă se pare că totul este în zadar.
ATENŢIE! Inconştienţa şi iresponsabilitatea se plătesc scump. Este şi cazul unor persoane care nu au stat pe gânduri şi au încins o petrecere, în zona Găeşti.
„Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care se aflau mai multe persoane ce participau la o petrecere, pe raza localităţii Petreşti, judeţul Dâmboviţa, la o societate comercială ce are ca obiect de activitate întreţinerea şi repararea autovehiculelor, fără respectarea măsurilor de protecţie sanitară, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au identificat organizatorul evenimentului, în persoana administratorului societăţii, acesta fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 15.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.
De asemenea, poliţiştii au identificat şi sancţionat contravenţional alte 32 de persoane, care au participat la petrecere, cu amenzi în valoare de 16.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.”, ne-a comunicat IPJ Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Oraşul Pucioasa este în SCENARIUL ROŞU după ce a depăşit coeficientul de 3 la mia de locuitori

Anunţul a fost făcut de edilul Constantin Ana pe o pagină de socializare. Mai mult, primarul face APEL la cetăţeni să dea dovadă de RESPONSABILITATE şi să respecte toate recomandările făcute de specialişti.„Stimaţi locuitori ai oraşului Pucioasa,Vreau să vă anunţ cu maximă îngrijorare faptul că în oraşul nostru s-a depăşit […]