MAI MULTE OBIECTIVE DE INVESTIŢII, INSPECTATE DE CONDUCEREA CJ

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), reprezentată de preşedintele Alexandru Oprea şi vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Alin Manole, alături de deputatul Corneliu Ştefan, a efectuat o vizită de lucru la mai multe obiective de investiţii derulate de CJD în judeţul Dâmboviţa.
Prima oprire a avut loc în localitatea Vulcana-Pandele, unde se desfăşoară lucrări de asfaltare pe DJ 712B, pe o lungime de 8,7 km, între Vulcana-Pandele şi Vulcana-Băi. Proiectul, finanţat de CJD prin Programul Operaţional Regional, are o valoare totală de 3.388.947,6 lei. Stadiul fizic al lucrărilor este de peste 70%, iar în prezent se toarnă al doilea strat de asfalt.
O altă oprire a fost la Doiceşti, unde se derulează un proiect de reabilitare, modernizare a unui număr de şapte drumuri locale, cu o lungime de 5,5 km, printr-un contract de asociere între CJD şi primăria Doiceşti, cu cote de cofinanţare de câte 50%. Proiectul are o durată de 5 luni, iar lucrările au debutat săptămâna aceasta. Valoarea totală a contractului este de 4.094.693 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte a primit o donaţie constând în aparatură medicală

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), reprezentată de preşedintele Alexandru Oprea şi vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Alin Manóle, a efectuat o vizită de lucru la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Pentru început, reprezentanţii CJD au participat la conferinţa de presă susţinută de conducerea unităţii spitaliceşti, pentru a face cunoscută sponsorizarea din […]