Mai multe FOCARE COVID-19 în unităţi medicale

Oameni buni trebuie să fim responsabili şi în aceste momente să dăm dovadă de solidaritate cu sistemul medical care în cel mai scurt timp va ceda în faţa inamicului invizibil COVID-19. Să purtăm mască în spaţiile deschise, să păstrăm distanţarea şi nu în ultimul rând să stăm în casă dacă nu este nevoie să părăsim domiciliul pentru o situaţie urgentă. COVID-19 face tot mai multe victime la nivelul judeţului Dâmboviţa de la oră la oră.
În ultimele 24 de ore, în Dâmboviţa au fost înregistrate sute de cazuri noi de COVID-19.
Sistemul medical dâmboviţean este la limită. Medicii cu greu mai fac faţă solicitărilor. Ceea ce este şi mai trist deja vorbim de focare în instituţii medicale.
La ora transmiterii acestei ştiri, putem vorbi de FOCARE COVID-19 la Ambulanţa Titu, Casa de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, Centru privat de Dializă din Târgovişte, Compartimentul de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi Serviciul de Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un bărbat de 28 de ani, reţinut de poliţiştii de la rutieră

La data de 2 noiembrie a.c, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe drumul naţional 72, pe raza localităţii Dumbrava, un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din municipiul Târgovişte.În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul nu ar deţine permis de conducere […]